Sfeer in de klas...

De Sint is in het land en de kinderen van 2B zijn in hoopvolle verwachting!
Postpiet kwam reeds in de klas om ons te verrassen met een koffertje vol met tekeningen en woordzoekers.  Er lag ook een briefje bij!  In de brief stond dat alle kinderen een brief moesten schrijven aan de Sint om hem te laten weten wat ze graag in hun schoentje willen dit jaar.
Het was een fijne opdracht want in ruil zouden we af en toe een berichtje krijgen van postpiet.
De volgende dag werden we reeds beloond met een ECHT postpakket.  Daarin zaten de kleren van de Sint.  De kleermakerspietjes hadden hun best gedaan om alles die nacht klaar te krijgen zodat het pakket tijdig verstuurd kon worden.  Ondertussen hebben we al over de kledij geleerd en hebben we zelf een mijter of muts ontworpen.  Natuurlijk hebben we ook al gezongen en gedanst!  Juf Channel (stagiaire 2A) heeft ons een dansje aangeleerd.

De volgende dagen kregen we niets van postpiet te horen tot we op vrijdag opnieuw POST kregen!
Maar nu niet via een pakket maar via MAIL.
Hij schreef dat hij het heel druk heeft gehad de voorbije dagen.  Dat is natuurlijk waar!  Alle kinderen moeten hun speelgoed op tijd in hun schoentje krijgen.  Maar hij beloofde ons dat hij volgende week het boek met de geschreven brieven en tekeningen van de kinderen komt ophalen.  Ook zal hij nog een pakketje opsturen...  Wanneer hij dit zal doen moest nog een verrassing blijven.
Fijn om te zien dat alle kinderen zo enthousiast meeleven met het hele Sinterklaasgebeuren.
Er werd al heel wat geknutseld.  Zowel thuis als in de klas voor de Sint.  Ook leesboeken, kledij,... werd van thuis meegebracht om even te tonen in de klas.
Bedankt allemaal.  Niet alleen de Sint maar ook de juf is heel trots op jullie!
We laten jullie al even genieten van de eerste foto's.  Er volgen er zeker nog!

Groeten!
juf Tine















Reacties

Populaire posts